četrtek, 26. februar 2015

5. Dan

Danes smo zgodaj zjutraj vstale in se pripravile. Odšle smo na zajtrk, nato pa pot nadaljevale do avtobusne postaje za šolski avtobus. S tem avtobusom smo se odpeljale do šole, kjer smo nekaj ur opazovale delo praktičnega pouka-frizerstva. Zelo lepo so nas sprejeli in nas kasneje tudi pogostili z odličnim kosilom, ki so ga pripravili dijaki - kuharji. Okusili smo različne jedi: lososa s smetano na kruhu, ribo z maslom, račje meso v medu s krompirjem, francoske sire in ocvrto jabolko s prelivom. Po kosilu sta nas Carine in Marie Helena ( profesorica prakse frizerstva na šoli) odpeljali nazaj v Le Puy en Velay. Ogledali smo si salone, kjer bomo opravljale prakso. Nato smo se odpravile proti hotelu, kjer smo preživele še preostanek dneva.

Kosilo z kordinazorico in profesorico prakse.

Losos na kruhku.

Glavna jed, pecena raca.

Degostacija Francoskih sirou.

Lepa poslikava na eni od his v mestu.

Ni komentarjev:

Objavite komentar