sreda, 11. marec 2015

17. Dan

Danasnji dan smo zacele z zajtrkom, kot ponavadi. Nato smo se uredile in pripravile na odhod v salon. V salonu smo začele delati ob isti uri kot ponavadi. Tam smo zopet pomagale čistiti salon in seveda frizirati. Med odmorom za kosilo smo nekaj pojedle v hotelu, Ana-Marija pa je odsla na kosilo s sodelavko. Po kosilu smo se odpravile nazaj na delo. V salonu smo ponovno pridno delale in pomagale. Ob 6ih pa smo koncale. Zvecer smo nekaj pojedle za vecerjo in se prijetno druzile. Nato smo se pripravile na spanec.

Ana-Marija: Prijateljica od sefice mi je pripravila tradicionalno jed Le Puy en Valay-a katero smo pojedli kar v prostorih salona. Za popestritev jedi smo poskusili tudi odlicno Francosko vino. Jed pa je narejena iz kobase, korenja, cebule in rastline, ki raste samo v tem mestu. Zatem pa sem se poslovila od najbolse sefice saj odhava na Kitajsko.
Specialiteta Le Puy en Valay

Ana-Marija in sefica

Ni komentarjev:

Objavite komentar